תכינו? בראוניז לשוקוהליסטים בטעם ממכר

    רשת ביגה No Comments on תכינו? בראוניז לשוקוהליסטים בטעם ממכר

    חובבי השוקולד ישמחו על מאד על המתכון הזה אחרי שייפרדו מ400 גרם של שוקולד מריר משובח • בראוניז טעימים של פסח שלא תפסיקו לאכול

    21:20
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    קינוחי חג הפסח מעלים סימני שאלה רבים כגון: באילו מנות ניתן להמיר את הקמח לסוג אחר? לאיזה סוג כדי להמירו על מנת שטעם המנה יישאר קרוב למקור? וכמובן שאלת השאלות אילו מרכיבים יכבידו באופן זעום על קיבתנו,

    לכן כאשר מחליטים להמיר מתכון רצוי לבחור במתכונים שהמרכיב העיקרי שלהם אינו מתבסס על קמח, לבחור בתחליף שאינו דומיננטי בטעמו או לחילופין שישתלב היטב אם שאר המרכיבים ולבסוף השתדלו לשלב את הארוחה עם ירקות רבים בעלי סיבים תזונתיים שיעזרו לעיכול.

    בראוניז כשר לפסח באדיבות רשת ביגה

    מרכיבים (12 בראוניז גדולים): 
    400 גר שוקולד
    400 גר חמאה
    550 גר ביצים
    400 גר סוכר
    50 גר קמח תפוח אדמה
    50 גר קוקוס לבן
    50 גר אבקת שקדים
    10 גר אבקת אפייה
    50 גרם אגוזי מלך

    אופן ההכנה:
    מרתיחים מים בסיר ולאחר רתיחה מניחים סיר נוסף מעליו בתוך הסיר העליון ממסים שוקולד וחמאה .

    בקערה נפרדת מערבבים סוכר וביצים.

    כשהחמאה והשוקולד מומסים לגמרי ועדין חמים מערבבים את השוקולד לתוך הביצים ובוחשים היטב.

    מוספים את הקמח תפוח אדמה, קוקוס אבקת שקדים ואבקת אפייה בוחשים היטב יוצקים ל2 תבניות של אינגלייש קייק.

    מפזרים שברי אגוזים

    אופים כ40 דק בטמפ' של 165 מעלות.

    בתאבון!!!



    0 תגובות